Alle mogelijkheden op een rijtje

Van losse sessie tot traject

Een duurzame investering in jezelf

Paardencoaching is een effectieve methode om snel tot de kern van het probleem te komen. Het paard helpt jou te ontspannen. Dat is niet alleen fijn, maar geeft ook ruimte voor nieuwe inzichten, ideeën en stappen die jij kunt gaan zetten. 

Het is dan ook niet nodig om maandenlang wekelijkse sessies paardencoaching te volgen. Een paar sessies kunnen je al een eind op weg helpen! 

Bekijk per keer waar je behoefte aan hebt, of kies voor een traject. Wat vind jij fijn?

Laagdrempelig en vrijblijvend

Kennismakingsgesprek

€ 0

De eerste keer

Intakesessie paardencoaching

€ 175

Zo vaak als jij wil

Losse sessie paardencoaching

€ 149,-

Echt aan de bak

Traject paardencoaching

Dit alles voor €771

€ 679,-

Vragen die je misschien nog hebt:

Absoluut niet. Het mag natuurlijk wel, maar het hoeft zeker niet. Paardencoaching maakt gebruik van het natuurlijke gedrag van paarden. Je hoeft het paard dus niet iets te laten doen, aan te raken of erop te zitten. Je hoeft er alleen maar bij te gaan staan en samen kijken we wat er gebeurt.

Ook als je bang bent voor paarden is paardencoaching mogelijk. Het paard reageert niet op “oppervlakkige” spanning als zenuwen of angst voor het paard. Je hoeft het paard niet aan te raken of iets met het paard te doen als je dat niet wilt. Het is belangrijk om te weten dat je bij het paard in de ruimte staat en ik sta als coach aan de andere kant van het touwtje. Ik zal je hierin begeleiden. Als je het toch te spannend vindt, vinden we daar samen een oplossing voor.

In principe wel. Hoewel in theorie vrijwel alle paarden geschikt zijn, heb ik uiteraard zorgvuldig de paarden gekozen waarmee ik werk. Het paard is vrij om te bewegen en zijn natuurlijke reactie te volgen. Het paard kan dus wel dichtbij je komen. Het zijn en blijven dieren, dus ze zijn niet altijd te voorspellen. Als ik het op enig moment dan ook niet veilig acht, zal ik je vragen uit de bak te stappen. Gelukkig komt dat zelden voor. 

Trek dichte schoenen aan of neem deze mee. In de winter of bij regen kan de bak erg nat zijn. Regenlaarzen kunnen dan fijn zijn, maar dat is geen must. Trek bij koud weer meerdere laagjes aan of neem een extra jas of sjaal mee. Voor en na de sessie zullen we binnen zitten, maar de sessie zal altijd buiten zijn. Als het regent, neem dan een regenjas mee. Een paraplu mag niet mee de bak in. 

Heb je nog een andere vraag? Ga dan even naar mijn contactpagina en stel je vraag hier. Ik geef je dan zo snel mogelijk antwoord. 

Heb je vragen over dit aanbod? Stuur me gerust een berichtje!